lørdag 4. august 2012

Buss i boks til Birkebeinerittet :)

Ringte en hyggelig kar fra Ola Tollefsen Bussreiser. Han fortalte at det blir satt opp busser til Birkebeinerrittet også i år. Digg!

Har jo brukt Ola Tollefsen Bussreiser to ganger i forbindelse med Birkebeinerrennet og en gang tidligere til Birkebeinerrittet.

Opplegget til Ola når det gjelder Birkebeinerrittet: Leverer inn sykkelen fredag ettermiddag/kveld på Fornebu. Møter så opp i otta på Lysaker lørdag (Ola plukker også opp folk fra andre steder i Oslo på vei til Rena). Blir der fraktet i buss til Rena. Hopper av og henter sykkelen i sykkelbilen. Så er det de faste greiene med å hente startnummer, spise og vente (og det blir jo lenge å vente for meg som starter seeeeeent). Sykler så rittet, dusjer på Lillehammer og karrer meg ned til der bussene fra Ola Tollefsen Bussreiser står. Bare å få sykkelen på plass i sykkelbilen og sette seg i en buss. Ola fyller opp bussene etter hvert som folket kommer og drar så tilbake til Oslo med oss.

Kan anbefale Ola Tollefsen Bussreiser på det varmeste både i forbindelse med Birkebeinerrittet og Birkebeienrrennet. Det er bare å kontakte Ola på mail otbusser@online.no, og han (eller en av medarbeiderne) vil kontakte deg på telefon (legg ved ditt nr. i mailen!).