tirsdag 23. juni 2015

Marka24

Gikk Marka24 sammen med min beste søster nå i helgen som var; startet lørdag kl. 12:05. Vi hadde et tidligere forsøk tilbake i 2011. Den gang kom vi ikke i mål - beina ville rett og slett ikke mer der på morrakvisten søndag.

Denne gangen var vi veldig fokusert på å ikke gape over for mange poster, men heller legge opp en rute som brakte oss tilbake til mål. Det klarte vi :)

Vi hadde et flott døgn ute i Marka sammen med 700 andre i samme ærend. Beina fikk kjent på det etter hvert. Vi passet på å hvile litt innimellom og la tærne få lufte seg.

Pausene våre var ikke de aller lengste, type en halvtime-tre kvarter. Den legste pausen hadde vi utpå natta på Kikut. Der kunne vi være inne. Spiste og hvilte oss i halvannen times tid. "Middag", pasta bolognese, spise vi på Kobberhaugshytta rundt halv fem :)

Start og mål var Sognsvann. Vi klarte totalt seks av 24 poster og i denne rekkefølgen: nr. 2 (Kamphaug), 11 (Helvete), 4 (Kikuttoppen), 16 (Katnosdammen), 6 (Middagskollen) og 15 (Kobberhaughytta). Vi gikk totalt 63,24 km.


Vi vant ikke akkurat klassen vår, men kom da til mål og fikk t-skjorte :)

Jeg gleder meg alt til neste år og håper søster blir med da også.