fredag 2. oktober 2020

Høsten er en flott tid

Det er lenge siden jeg har lagt ut noe. Jeg kan jo skylde på den spesielle korona-tiden vi lever i. 

Det ble ikke noe Birkebeinerrenn, Birkebeinerløp eller Birkebeinerritt i år. Men jeg fikk da gjennomført SommerBirken. Det var en flott tur i akkurat samme løype som Birkebeinerrittet. Jeg tok det som en tur, sammen med min søster. Nå henger pinen vel på plass sammen med alle mine andre pins.

Nå i september var det tid for den tradisjonelle søskenturen på Rallarvegen. Dette ble min 12. tur i denne flotte delen av Norge, og min 7. gang hvor jeg syklet hele ruta t/r. Vi startet - som vi alltid gjør - på Haugastøl tidlig lørdag morgen. Først rundt 6,1 mil til Vatnahalsen hotell via et lengre stopp på Finse. Fra Vatnahalsen syklet vi de 19 km ned til Flåm (fra omlag 820 moh. ned til 2) - der vi snudde og syklet opp igjen til hotellet. Det tok en time ned, og tre timer opp. Vi rakk middagen med et nødskrik.

Etter en god og lang natts søvn, syklet vi tilbake til Haugastøl. De første 2,5 milene er mye oppover. Bildet viser veien opp mot Klevagjelet, søndag for en knapp uke siden.

Jeg elsker Rallarvegen og tok meg i alt å savne den der vi søndag la bak oss kilometer for kilometer . Vel hjemme var det bare å bestille hotell for neste års tur. 

Heldigvis er det noe å glede seg til før den tid: Skihelg med Skiforeningen på Geilo i januar. Jeg er jo i himmerik når jeg får gått langrenn.