tirsdag 19. november 2013

Daffe tider

Ja, det har vært noen daffe uker rent treningsmessig. Syv treningsøkter i hele oktober og tre økter til nå i november. Ikke mye å skrive hjem om.

I november så langt har det gått i trening på Elixia. Har mitt faste opplegg der: først 20 minutter på en ergometersykkel. Setter computeren der på en såkalt variert løype og rekker tråkke rundt syv km på de 20 minuttene. Deretter har jeg en halvtime styrketrening på div. apparater og noen vekter.

Som bildet viser tar jeg også en ballanseøvelse. Bra spesielt for mitt korsbåndopererte kne :)

Det jeg ser frem til nå: Skisamling med Skiforeningen på Skeikampen til helgen!!!!! Kan du tenke deg: Nypreppa løyper, minsu syv grader og sol!!! Gleder meg som en unge!!! Smiler stort ved tanken på sesongens første skitur; vet det blir en fantastisk salig følelse.

Av de tre idrettene jeg surrer med (jogging, sykling og ski) er skigåing det jeg desidert trives best med. Dernest kommer sykling og så jogging på sisteplass.

Forøvrig mener jeg i disse sjakk-VM-tider at sjakk ikke er en idrett. For meg er idrett noe som inneholder et visst fysisk anstrengelsesaspekt. Ikke "bare" hjerneaktivitet. Hadde det vært slik, ville de gutta som hjerteopererte min sønn i seks timer også ha vært idrettsutøvere. Men noen vil da kanskje hevde ulikheten: I sjakk har vi et konkurranseelement, i en hjerteoperasjon ikke. Allikevel... nei, sjakk er ingen idrett.