tirsdag 13. november 2012

Fotrulle

Har gode kollegaer som jo har fått med seg min vonde rygg. I dag kom en av dem og lånte meg sin fotulle. Hun fortalte meg at hun selv brukte denne med godt resultat de gangene ryggen hennes gjorde vondt. La oss kalle det fotsoneterapi.

Greia er å sitte og la denne fotrullen rulle under føttene noen minutter. Satte i gang på jobben og rullet noen ganger de stundene jeg hadde mulighet (som lærer vil det si i friminutter og møtetid). Om det er rulla sin skyld eller ei: jeg har i dag vært bedre i ryggen enn på lenge! Nesten så jeg ikke kjenner smerten når jeg går. Verre når jeg sitter. Men dog, en god dag i dag :)

Fikk forresten inn MR-tilbudene til tre ulike steder i dag: prisenen lå fra kr. 1890 til 2200.  Vanlig egenandel ligger på ca. kr. 220.... Rent prinsipielt dropper jeg denne egenbetalte MR-en. Ser at det kan være gode argumenter for å kjøpe meg plass, slik som at da blir køene kortere for de som ikke betaler. Men mye i meg liker svært dårlig denne måten å kjøpe seg fremover i køen (jeg kunne få time denne uka...). Derfor venter jeg da til 15. desember og fortsetter å rulle.