torsdag 27. oktober 2011

En og annen joggetur

Det har blitt lite fysisk aktivitet den siste måneden eller skal jeg si de siste to månedene? Vi snakker 0, 1 eller 2 økter med trening i uka. Slik ser de siste ukene ut:
Uke 40: En joggetur på 12 km.
Uke 41: To joggeturer på hhv. 6.1 og 6.3 km.
Uke 42: Ingen aktivitet.
Uke 43, uka vi nå er i: Sognsvann rundt medsols, 2 runder = 7 km.

I går hadde jeg bare bestemt meg for å delta på sesongens siste Sognsvann rundt medsols. Ikke mye sol, men desto flere fakler lags løypa! Var innstilt på tre runder, men faklene blendet meg bra der i mørket - det gjorde også "motgående trafikk" som hadde hodelykter. (Kan rett og slett ikke like disse hodelyktene som blender! Synes de er en uting all den tid det ikke er bekmørkt.).

Derfor ble det kun to runder. Merkelig, men jeg kjente meg lett i kroppen der jeg jogget i mørket og tildels regn. Hvordan kan det ha se? Har jo som sagt knapt nok trent den siste måneden. Ser på Garmin connect at jeg holdt en gjennomsnittfart på 11 km/t (eller 5.27 pr. km for de som liker den måten å tenke på). Det er ikke all verden å skryte av i forhold til meg selv - holdt 11.5 km/t i april da jeg løp tre runder, men med tanke på været og at jeg knapt nok så løypa, synes jeg farten var ok.

Planene videre utover høsten? Må bare se å få jogget minst to dager i uka så lenge det er bare veier. Så snart snøen ligger i Marka, vil jeg ut på ski en eller to dager/kvelder i uka! Gleder meg til atter gli innover i nydelige spor :)