onsdag 6. april 2016

Sentrumsløpet i en tynn tråd

I kveld tvang jeg meg selv ut på en liten joggetur. Første joggetur på fire og en halv uke. Det er nå kun to og en halv uke til Sentrumsløpet. Hallo! Hvem er jeg som tror at dette kan gå bra?!

Den siste måneden har stått i flyttingens tegn: Pakke ned leilighet og flytte/rydde meg inn i mitt lille hus i marka, kalt Annestua. Det har gått tett i tett med diverse gjøremål. I kveld tvang jeg da meg selv ut på joggetur, etter en dag med fullt program fra tidlig morgen til klokka var over åtte på kvelden. Ut skulle jeg. Bestemte meg for en tur på syv kilometer. Første par kilometerne gikk greit, deretter ble det stadig tyngre. Minste lille oppoverbakke kjentes vond ut. Min gjennomsnittsfart endte på 6:04 min/km. Det holder ikke i Sentrumsløpet. Jeg skal ikke over timen på mila; slik er det! Gir meg selv en uke (!) til å oppnå farten 5:59 min/km eller bedre på en mil lang tur. (Lykke til!)

---
Ellers digg å ha eget hus med egen snekkerbu og stor tomt. Motorsaga har fått luftet seg. Kjenner at dette er rett, så rett for meg. Og i morgen skal dverg-flygelet mitt stemmes. Da blir det musisering i sene kveldstimer; meningen med livet :)