søndag 29. januar 2012

Vakkert i marka!

Fikk nok en nydelig tur i marka i går, lørdag, sammen med to venninner. Skibussen fra Sognsvann til Mylla og så skia fatt tilbake til Sognsvann.
Ca. minus 5 hele veien. Hadde nyglidede ski (lilla glider) og fire innkorkede lag Blå extra. Glapp noe og la på et lag med VR45. Det hjalp ikke nevneverdig; fikk mye armtrim :)

Så var det veivalget: Gikk - som jeg pleier - først langs venstre side av Mylla-vannet. Så videre og over vannet Ølja.

Derfra gikk ferden, stadig i flott preparerte løyper, til Tverrsjøen. Her rotet jeg for to uker siden. Gikk da til venstre (fulgte skilt til Sognsvann) og surret meg med det inn på en skogsvei. Ville ikke det i går. Gikk derfor rett frem. Viste seg å heller ikke være den ruta jeg gikk i fjor. (Skulle ha gått noen hundre meter mot venstre, for så å ta mot høyre over vannet). Nå fikk vi gått mye på upreparerte løyper (heldigvis hadde noen gått der før oss). Det var jo en flott opplevelse, men ikke helt etter planen. Turen ble da også lenger enn planlagt; 48 km mot 45.

Vakkert i marka som sagt. Det snødde en del underveis, og jeg savnet mine skibriller; blinke-blinke med øya i nedfartene.

Her følger tre kartutsnintt. Det første viser gåsdagens rutevalg over Tverrsjøen. Det andre bildet rutevalget for to uker siden, og det siste bildet viser "fasiten", fra en tur i januar for ett år siden.

 Ruta over Tverrsjøen 28.01.12; feil.


 Ruta over Tverrsjøen 14.01.12; feil.

 Ruta over Tverrsjøen 23.01.11; fasiten!

2 kommentarer:

  1. Ser fram til å teste fasiten :)

    SvarSlett
  2. Me too! Men når...? Lenge til jeg har en helg hvor jeg kan gå på ski denne ruta :(

    SvarSlett