fredag 8. juni 2012

Nydelig aften i Marka :)

Blir liksom aldri lei av Nordmarka :) Er jo bare å konstatere at jeg er innmari heldig som bor i Oslo og har relativt kort vei til Marka med alt det den har å by på sommer, høst, vinter og vår.

I kveld var Marka badet i sol, og ble det en 11 km lang joggetur: Sognsvann - Ullevålseter t/r. Lysløypa veien opp og Ankerveien tilbake.

Det går ikke fort med meg for tida... Kjente i lårene at jeg onsdag hadde  jogget 11,79 km rolig tur om morningen (kombinerte kursdag med å jogge til kurset) og samme kveld hadde 6,25 km intervaller med Treningscamp i Frognerparken. I tillegg til låra, slet jeg med pusten i alle oppoverbakker i kveld. Mao. gikk sakte, men bedre enn å ligge på sofaen, slik jeg egentlig hadde lyst; EM har jo startet og fotball er en stor lidenskap :)

Ang pusten min: Ønsker ikke skylde på noe, men har altså astma. Har i mange år levd på daglige doser av Ventoline og Seretide. De hjelper heldigvis til med at jeg veldig sjeldet får skikkelige astmaanfall. Det er faktisk år siden sist, og jeg har kun en gang vært innlagt på sykehus pga. astmaen. Men altså, synes å merke trøbbel i denne vårløysinga. Kanskje er det dog kun dårlig kondis samt et par kg for mye kroppsvekt som gir seg utslag i tungpusthet i oppoverbakkene...

Her ser dere forresten bilde av ruta jeg jogget i kveld:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar