mandag 22. desember 2014

On the road again


Var bare å få på seg joggeskoa igjen - med tanke på maratonen som blinker der fem måneder frem samt at vekta må litt ned (og jogging er jo en ypperlig greie til å forbrenne kalorier!).

Jeg har den egenskapen at har jeg først bestemt meg for noe, så gjennomfører jeg. Jeg vet at i uka som ligger foran blir det lite sjans for jogging (vi snakker fire timer øving i kirka mandag og tirsdag, spilling på fire gudstjenester julaften samt noe sosiale greier fra julaften kveld og dagene etter).

Derfor bestemte jeg meg for å starte friskt på fredag. Den dagen samt dagen i går gjennomførte jeg min faste, lille joggetur, den på drøye seks km. I dag, etter at det hadde snødd en del samt at det stadig snødde tett, tok jeg den joggeturen som er på 8,65 km. (jeg har noen faste turer jeg sjonglerer mellom). Jeg jogger drøye fire km før jeg snur og jogger samme vei tilbake. Tok på "piggsålen" jeg hadde kjøpt i går. Kanskje ikke det store poenget når det var kommet så mye nysnø, men merket faktisk at piggene var til hjelp i oppoverbakken.

Det ble en slitsom tur i snødrevet. Aldri har jeg jogget den turen saktere. (Har nå jogget den 11 ganger siden 2009; jogger den altså ikke så mye. Nesten like mange ganger har jeg jogget sammen turen pluss et par km til frem før jeg har snudd; totalt 12 km).

Tenkte underveis at om det er et slit i dag og gjør vondt her og der, så kan jeg trøste meg med at det blir mye verre på slutten av maraton! I tillegg tenkte jeg før jeg startet på dagens joggetur på at det er veldig sjeldent jeg har angret på en joggetur etter at den er gjennomført. Faktisk så har jeg vel aldri det, om jeg minnes rett. Så ei heller i dag :)

---
En velsignet jul ønskes noen og enhver. Selv drømmer jeg også om et fredfullt nytt år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar