fredag 25. mars 2016

Ikke Birkebeinerrennet, men flytting

Den litt vemodige og rare følelsen: Etter å ha fullført trippelen seks ganger på rad med påfølgende frokosttallerken i premie, ble det sist lørdag den store flyttedagen, ikke Birkebeinerrennet. Startet så smått med noen kasser på fredagen. Så gikk det slag i slag dagene derpå. Innen onsdagen var omme, hadde det aller meste funnet sin nogenlunde plass. Ettersom jeg ikke er 20 år lenger, verker det nå i min kropp, spesielt i armene.

Jeg har da flyttet inn i et "mikrohus" med tilhørende uthus. I sistnevnte finnes mitt yndlingsrom: snekkerbua! Denne er såpass stor at jeg fint også kan sette opp skibordet og preppe skia der til neste vinter.

I selve huset er mitt lille dverg-flygel vel på plass. Nå lengter det etter stemming. Det skjer i starten av april. 

Så er da lykken oppnådd: Frue i eget hus med mulighet til å musisere døgnet rundt!!!

Digg å bo innenfor markagrensa: Røderket sti rett utenfor soveromsvinduet. Denne burde helt klart vært blåmerket (som er sommerstier). Gjennom skauen går stien til traktorvei og videre til bilvei. Testet stien i går og gikk til Sandbakkenn sportstue. Knappe 2 km fra heimen. Bollene smakte godt :)
---
I disse flyttetider har det blitt dårlig med jogging. Håper inspirasjonen kommer etter påskeferien. Får se om jeg dropper Sentrumsløpet 23. april.