søndag 10. april 2016

Sentrumsløpet: ctrl+alt+del?

I skrivende stund anser jeg det som veldig lite sannsynlig at jeg stiller opp i Sentrumsløpet om knappe to uker. Det er andre ting enn jogging som gleder meg i disse dag. Slik som hagestell.

Jeg flyttet inn i mitt lille hus i marka for tre uker siden. Den gang lå snøen i hagen. Nå er de siste snøflekker borte, og jeg ser at min hage/tomt trenger alvorlig vedlikehold! Her har nok ikke Noen vært på flere år og stelt. Med 3,5 mål tomt, er det nok å ta tak i. Til nå har jeg på et par økter fylt opp omlag 10 søppelsekker, og dette er kun starten.

Å bruke energien min i hagen gir krefter og humør :) Jeg liker at det ser bra ut rundt meg. Mer enn jeg liker å jogge. Så i disse dager vinner hagegleden over jogginga.

onsdag 6. april 2016

Sentrumsløpet i en tynn tråd

I kveld tvang jeg meg selv ut på en liten joggetur. Første joggetur på fire og en halv uke. Det er nå kun to og en halv uke til Sentrumsløpet. Hallo! Hvem er jeg som tror at dette kan gå bra?!

Den siste måneden har stått i flyttingens tegn: Pakke ned leilighet og flytte/rydde meg inn i mitt lille hus i marka, kalt Annestua. Det har gått tett i tett med diverse gjøremål. I kveld tvang jeg da meg selv ut på joggetur, etter en dag med fullt program fra tidlig morgen til klokka var over åtte på kvelden. Ut skulle jeg. Bestemte meg for en tur på syv kilometer. Første par kilometerne gikk greit, deretter ble det stadig tyngre. Minste lille oppoverbakke kjentes vond ut. Min gjennomsnittsfart endte på 6:04 min/km. Det holder ikke i Sentrumsløpet. Jeg skal ikke over timen på mila; slik er det! Gir meg selv en uke (!) til å oppnå farten 5:59 min/km eller bedre på en mil lang tur. (Lykke til!)

---
Ellers digg å ha eget hus med egen snekkerbu og stor tomt. Motorsaga har fått luftet seg. Kjenner at dette er rett, så rett for meg. Og i morgen skal dverg-flygelet mitt stemmes. Da blir det musisering i sene kveldstimer; meningen med livet :)